“Meer en meer klanten hebben nood aan een duidelijke audio studie, we stellen deze deskundig op en koppelen vervolgens de juiste oplossingen aan hun noden. Dit steeds met als doel om alles naadloos te integreren in het interieur rekeninghoudend met het esthetische karakter.”

Olivia Declerck

Jullie aanspreekpunt

OVER ONS

Waarom Sparks?

Technologie maakt deel uit van ons dagelijks leven, zowel thuis als op de werkvloer. We merken steeds meer dat ook beeld, geluid en netwerkoptimalisatie in dat rijtje thuis horen. Al te vaak belandt dit te laat op de checklist, waardoor klanten ontgoocheld achterblijven. Met Sparks bieden we een pasklaar antwoord op elk audiovisueel vraagstuk. Net zoals een lichtplan voor een optimale verlichting in je woning zorgt, maken wij een audiostudie en ontwerpen we een gedetailleerd kabelplan met alle nodige voorzieningen. Zo creëren we interieurs waar je intens gelukkig van wordt.

Olivia Declerck

Lajos Lievens

OVER ONS

Toegewijde partner van de bouwsector

Bij Sparks weten we pérfect wat je nodig hebt om maximaal te genieten. Dat maakt ons ook de ideale partner voor professionelen uit de bouwsector, zoals architecten en projectleiders. Of het nu om residentiële of om zakelijke projecten gaat – we hebben alles in huis om je project van a tot z te realiseren. Zoek je een toegewijde partner die je maximaal ontzorgt? Stap dan mee in ons verhaal en ontdek grenzeloze mogelijkheden. Naast ondersteuning tijdens het bouwproces staan we je ook bij met professioneel advies door onze audio-experten.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren.

OVER ONS

Ruim 60 jaar ervaring

Spectrum is al meer dan 60 jaar dé referentie voor kwaliteitsvolle audiovisuele producten in diverse prijscategorieën. Ons bedrijf, dat vroeger Audiovisie Goethals heette, is een begrip in de regio. Klanten appreciëren onze persoonlijke aanpak en vlotte service. Doorheen de jaren bouwden we een stevige technische knowhow op. Daardoor geniet je van een waaier aan diensten onder één dak. Van telefonie, tot internet en VOIP. In 2018 nam Christophe Declerck de fakkel over van voormalig zaakvoerder Piet Deolet. Hij liet een frisse wind door het bedrijf waaien en investeerde in de verdere uitbreiding van onze vestigingen en diensten.

Met Sparks leggen we ons toe op kleine en grote totaalprojecten en bieden we gebruiksvriendelijke oplossingen, op basis van de jongste ontwikkelingen uit de audiovisuele wereld. Zo creëren we een nieuwe standaard voor audiovisuele ervaringen.

Christophe Declerck

Werkwijze

1. Vrijblijvend gesprek

Of je nu voor een nieuw project staat of een bestaande situatie wilt verbeteren, we gaan met plezier rond de tafel zitten om je wensen te bespreken. Bezorg ons je bouwplannen, we bekijken samen de mogelijkheden en plannen een werfbezoek in indien nodig.

2. Advies bij je keuze

Onze experts lopen over van ervaring en beschikken over een ruime technische expertise. Ook als het over de laatste trends en technologieën gaat. Zo krijg je futureproof advies en blijft je keuze ook relevant in de toekomst.

3. Ontwerp kabelplan & ondersteuning tijdens het (ver)bouwproces

Een doordacht kabelplan is essentieel tijdens de voorbereiding van je project. Wij zorgen voor een strategische plaatsing van de kabels op het bouwplan van de architect. Zo garanderen we een vlekkeloze integratie en maximaliseren we de efficiëntie en functionaliteit van je ruimtes. Ook als je nog niet meteen van plan bent om bepaalde systemen te installeren, kan het slim zijn om bepaalde ruimtes al van bekabeling te voorzien.

4. Installatie & afwerking

Ons vakkundig team zorgt voor een professionele installatie en een fijne afwerking. We gaan tot het uiterste om je project tot in de puntjes af te werken.

5. Service

Wij maken het verschil met persoonlijk advies en een vlotte dienstverlening. Van planning tot uitvoering. Ook na de installatie blijven we beschikbaar voor onderhoud, reparaties en eventuele vragen.

OVER ONS

Eigen installatie door ervaren vakmensen

Ons team bestaat uit doorgewinterde techniekers met gouden handen, die hun vak tot op de draad kennen. Ze zorgen ervoor dat élke verbinding optimaal functioneert en installeren je toestellen met de grootste zorg. Netjes en naadloos afgewerkt, tot in de kleine hoekjes. Mét de beste merken en materialen, want alleen kwaliteit levert het beste resultaat op. Zo garanderen we een superieure geluids- en beeldkwaliteit en een naadloze connectiviteit.

Spectrum installatiedienst