SPARKS STORIES

Beeld en klank voor Mi Casa

Een vakantiewoning met alles erop en eraan, ook als het gaat over beeld en klank: bouwfirma Mi Casa maakte er werk van voor een van haar klanten, en vroeg Spectrum om hulp bij de installatie van alle schermen, speakers en andere snufjes.

High-tech totaalplaatje

“Onze klant wou een woning die helemaal af was, ook op vlak van entertainment. Er was sprake van meerdere televisies, een multiroom system met inbouwspeakers, … Maar sommige zaken zijn nu eenmaal niet eenvoudig qua installatie, zeker de spiegel slash tv die de klant graag in z’n badkamer wilde. We hadden een buitenlandse firma gevonden die dit wel kon leveren, maar niet instond voor de installatie. Een partner als Spectrum komt dan goed van pas: je bent zeker dat alles zal werken zoals het hoort”, legt Sophie De Bel uit, interieurarchitect bij Mi Casa.

Interieurarchitecte Sophie De Bel

Eindeloos geduld

Hoewel Spectrum eigenlijk maar één dag tijd nodig had voor de hele woning, zijn de techniekers toch nog een keertje teruggekeerd. “Sommige zaken konden de eerste keer nog niet geïnstalleerd worden, omdat onze elektricien nog niet alle kabels had voorzien. Gelukkig was dat totaal geen probleem: voor Wouter, de hoofdinstallateur, was niets te veel gevraagd. Hij heeft tijdens de werken ontzettend veel geduld gehad, want het was best een chaotische werf. Een samenwerking waar we heel tevreden op terugkijken!”

"Onze klant kende Spectrum goed en wou enkel samenwerken met de beste mensen."
Sophie De Bel
Interieurarchitecte